Які виробники протезів суглобів кращі

приймає лікар вищої категорії
по спеціальності "Ортопедія і травматологія"

При лікуванні деяких захворювань суглобів виникає потреба у використанні штучного протеза. Найчастіше виникає потреба:

  • в ендопротезуванні колінного суглоба;
  • у заміні кульшового суглоба.

Не можна однозначно сказати, що цей суглоб кращий, а інший гірший. Не існує одного єдиного найкращого ендопротеза, який однаково добре підходив би кожному. Є багато різних постачальників імплантів. Однак при виборі ендопротеза перевагу слід віддати добре відомим в усьому світі виробникам. Це "Smith & Nephew", "Lima" та ін.

Ендопротези фірми "Smith & Nephew"

Фармацевтична компанія "Smith & Nephew" заснована в 1856 році. Бурхливий розвиток цього підприємства почався після отримання ним великого замовлення від уряду на поставку перев’язувального матеріалу під час Першої світової війни. До кінця 20-го століття вона стала одним з найбільших постачальників медичного обладнання і матеріалів, та здобула світову популярність своїми розробками в галузі ортопедії й ендоскопії. У виробництві ендопротезів компанія "Smith & Nephew" використовує свої розроблені і запатентовані сплави металів, що відрізняються легкістю та міцністю. Це окислений сплав цирконію і ніобію. Його зносостійкість і міцність в 2 рази вища, ніж у кобальт-хромового сплаву. Завдяки цьому такий штучний суглоб буде служити довше і прекрасно підходить пацієнтам, чутливим до нікелю. "Smith & Nephew" виробляє як тазостегнові, так і колінні суглоби.

Ендопротези фірми "Lima Lto s.p.a."

Італійська фірма "Lima Lto s.p.a." також добре відома в усьому світі якісними ендопротезами. Ця корпорація має в своєму складі металознавчо-технологічну базу, яка займається пошуком найбільш підходящих для виробництва ендопротезів матеріалів і розробкою нових технологій.

Каталог эндопротезів фірми Lima

Існують й інші, більш бюджетні варіанти ендопротезів. У будь-якому випадку, який би Вам суглоб не сподобався, купувати його слід тільки після консультації з фахівцем перед операцією по заміні тазостегнового суглоба в Одесі.

Форма запису на консультацію
Продукти для здоров’я і зміцнення кісток, суглобів і зв’язок
Завдяки добре продуманому меню люди, які страждають артрозами і артритами, можуть значно покращити
Види операцій на меніску суглоба і їх ефективність
Меніском називають серповидну прокладку-амортизатор в колінному суглобі. Хрящ можна пошкодити або розірвати, що в
Перелом стегна у літніх пацієнтів: ускладнення і профілактика
Перелом стегна у літніх людей – важка травма, яка не тільки знижує активність літньої людини, а й загр